Wakacje nad morzem 2os.+ 8msc dziecko...co możecie polecić?
Witam,
panowie i pani poszukuję pokoju z aneksem kuchennym dla 2 osób wraz z 8 miesięcznym dzieckiem na 5-6nocy w terminie między 7 a 18 sierpnia br. Musi być czysto i schludnie, blisko morza i pokój z aneksem kuchennym...Jeżeli możecie coś polecić to proszę o linki
maymer, aneks w pokoju...pietro może być (ewentualnie) co do miejscowości to w sumie nie mam ciścnienia, ale generalnie byłoby dobrze gdyby był to fyrtel Kołobrzegu...w razie złej pogody wycieczka do większego maista
Arek, jedna propozycja rzuciła mnie się w oczy i zaraz wysyałem zapytanie :wink: DZIĘKI
Co prawda nie mam konkretnej kwaterki dla Ciebie, ale poszperaj w necie co Ci odpowiada - mój typ Karwia. Mała mieścina, wszędzie blisko - do plazy, do baru Smakosz itp/ Wszystko w zasięgu ręki. nie napchasz sie wózka. I plaże bardzo ładne - szerokie piaszczyste , a nie kamulce takie jak w Jastrzębiej Górze np (od strony Chłapowa) Otwarte morze, a nie Zatoka - jodu dla maleństwa w bród
Jak ma być cisza i spokój to Karwieńskie Błota - jakieś 5-6km od Karwii. Nad morze (z niemal pustą plażą) dojazd autem i postój na bezpłatnym parkingu przy wydmach, ewentualnie spacer jakieś 600 piaszczystą drogą (z wózkiem nie polecam). Ja byłem tu: http://www.nadmorzem.net.pl/oferta/K...e-Blota-IRENKA - warunki conajmniej przyzwoite.
Karwia (czego by o niej nie mówić) jest w sezonie zatłoczona i głośna.
Agamek12, byłem, nie polecam :-) Jak urlop to na całego, w Karwii przez około 10 dni pobytu nie uruchamiam samochodu. Dobrze jest odpocząć również od auta.
W Karwieńskich Błotach jest chyba tylko jedna restauracja/bar (tak było kilka lat temu) a spacer wzdłuż kanału nie należy do zbyt przyjemnych.
[ Dodano: Pon 13 Maj, 13 13:13 ]
Zamieszczone przez Agamek12
Karwia (czego by o niej nie mówić) jest w sezonie zatłoczona i głośna.
Byłem kiedyś w Rowach - masakra. Plaża szerokości kilkunastu metrów a nocą non stop imprezy na ulicy, wrzaski i awantury. W Karwii zdecydowanie ciszej, kwatery biorę na ulicy mokrej.
no i git majonez oby wybór okazał się trafny i pogoda dopisała z tego co widzę pokój na parterze :idea: słuszny wybór, bo nie trzeba będzie latać po schodach z Dzieciątkiem i wózkiem :szeroki_usmiech
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
chata, miejscówka i ceny dobre będę miał na uwadze to miejsce
jak rezerwowaliśmy termin miły starszy pan poinformował nas że tydzień wcześniej jest jeszcze wolny termin i czy możemy komuś polecić ;-) my lecimy dopiero od 10-17 sierpnia :-)
jak rezerwowaliśmy termin miły starszy pan poinformował nas że tydzień wcześniej jest jeszcze wolny termin i czy możemy komuś polecić ;-) my lecimy dopiero od 10-17 sierpnia :-)
Jest duże prawdopodobieństwo, że w podobnym czasie będę obok w Rewalu Pobierowo jest fajne, bylem tam kilka razy na jeden dzień przejazdem, dużo atrakcji i nudzić się nie będziecie.
Jest duże prawdopodobieństwo, że w podobnym czasie będę obok w Rewalu Pobierowo jest fajne, bylem tam kilka razy na jeden dzień przejazdem, dużo atrakcji i nudzić się nie będziecie.
o widzisz może jakiś mały spocik zaliczymy ;-) co do Pobierowa mieścina dobrze mi znana kilka razy już tam wypoczywałem;-) ost. 3 lata temu ulicę dalej niż obecnie ;-)
chata, miejscówka i ceny dobre będę miał na uwadze to miejsce
o widzisz może jakiś mały spocik zaliczymy ;-) co do Pobierowa mieścina dobrze mi znana kilka razy już tam wypoczywałem;-) ost. 3 lata temu ulicę dalej niż obecnie ;-)
no i okazało się 9-16 sierpnia będę w Rewalu, nad morzem dużo spaceruję to jak dojdę do Pobierowa będę wypatrywał Smoczka
Nie jestem fanem plażing, smażing także jak dla mnie nie musi być >30 stopni. Byleby nie lało i było w miarę ciepło, w zeszłym roku byłem 2 tygodnie i tylko jednego dnia nie padało
Komentarz